Direkte til film (DTF) udskrivning

Direkte til film (DTF) udskrivning: Udstyr, forbrugsvarer og fordele

Fremkomsten af ​​DTF-tryk har givet den digitale trykkeriindustri flere muligheder, og direkte filmtryk har efterhånden erstattet traditionelt serigrafi og DTG-tryk. I denne artikel vil vi se nærmere på hvordanDTF printerearbejde og hvilke forbrugsstoffer der er behov for.

DTF printer

Hvad er DTF-udskrivning?

DTF kommer fraDirekte til filmprinter. Udskriv først designet på varmeoverførselsfilmen gennem printeren, drys derefter hotmeltpulveret jævnt på mønsteret, smelt det ved høj temperatur i ovnen, klip varmeoverførselsfilmen og overfør mønsteret til stoffet eller tøjet igennem pressen.

Automatisk pulverryster:

Efter at mønsteret er printet, transporteres det automatisk til pulverrysteren, og pulveret drysses automatisk og jævnt på transferfilmen. Efter at have passeret gennem ovnen, vil smelteklæbemidlet smelte og fastgøres på billedet.

Pressemaskine:

Det trykte færdige produkt skal presses ved høj temperatur for at overføre mønsteret til stoffet eller tøjet. Forskellige typer presser bruges på forskellige måder. Vælg at købe efter brugerens behov.

DTF blæk:

Det er klart, at DTF-blæk er uundværligt. Blækket er opdelt i fem farver: CMYKW. Når du vælger blæk, er det bedst at vælge det originale matchende blæk. Det blæk, du selv har købt, er tilbøjeligt til at farve eller tilstoppe.

Overførselsfilm:

Transferfilm findes i mange størrelser. Vælg den passende størrelse varmeoverførselsfilm baseret på størrelsen på dit udstyr.

Klæbende pulver:

Dette er væsentligt. Drys smeltepulveret på det trykte mønster og tør det for at kombinere smeltepulveret og varmeoverførselsfilmen tæt.

 

dtf forbrugsvarer

 

Fordele ved DTF-udskrivning

Tilpasningsbare materialer:DTF er velegnet til materialer som bomuld, polyester, blandede stoffer, spandex, nylon og endda læder

Bredt anvendelsesområde:DTF trykte produkter kan trykkes på tøj, tasker, kopper og andre produkter

Høj produktionseffektivitet:DTF-print kan bruges til store ordrer mere effektivt og hurtigt

Koste:Sammenlignet med traditionel udskrivning kræver det ikke pladefremstilling, minimumsbestillingsmængden er lav, og omkostningerne til forbrugsvarer er billige

Konklusion

DTF-printere er blevet et uundværligt udstyr til tekstilstoffer. Det har fordelene ved høj effektivitet og fleksibilitet. Dens produktionsforbrugsomkostninger er lave, så du får flere fordele ved DTF-udskrivning. Hvis du planlægger at begynde at udskrive eller udvide, kan du overveje at vælge DTF-teknologi


Indlægstid: 31. maj 2024